Produkblog

Manuskin - velsorgprodukte (Viëtnam)

Manuskin - velsorgprodukte

8 JAAR OORSIG, HET EK HIERDIE 2 MAANDE OOK!

Ek het gedink ek sal my hele lewe lank met hierdie psoriase saamleef, maar 'n wonderwerk het in my lewe gekom _ mnr. Thuong het dit gedeel.

Manuskin | medisyne vir ekseem
Hallo almal, my naam is Tran Dinh Thuong, ek woon in Hue stad. Vandag wil ek nuttige inligting uit my eie psoriase-behandelingservaring met almal deel.

Hoe kon ek vergeet van 'n jaar gelede om van psoriase ontslae te raak? Glo dit of nie, ek het dit gedoen sonder duur of ingewikkelde medikasie. Alleen tuis, binne net twee weke, het ek die chroniese psoriase wat my 8 jaar lank gemartel het, "uitgeskakel". Ek ken baie mense wat verward is en moed opgee met psoriase behandeling. Dus, as iemand wat hierdeur spook en genees, sal ek my geheim nou met u deel!

EENDAG HET EK VIND dat ek 'n siektesiekte het

Psoriase het ongeveer 8 jaar gelede aan my kant gekom. Ek het destyds op 'n konstruksieterrein gewerk en skielik verkoue gekry.
As gevolg van verswakte gesondheid, swak immuniteit, ly ek aan psoriase. Toe ek die nuus hoor, het ek al my familielede weggesteek sodat hulle nie bekommerd hoef te wees nie. Dit was ook 'n nie so vreedsame tyd vir my nie, my vrou is weg, en ek het in ernstige lyding en depressie verval. Kortom, dit beïnvloed my immuniteit en dit is die rede waarom ek psoriase gehad het. Blase met rooi borrels verskyn op die vel wat jeukerige vel, skilferige vel en meer veroorsaak. Ek kan sê dat sedertdien my oorlog met die siekte begin het.

Manuskin | medisyne vir ekseem
Gedurende my behandelingsjare het ek waarskynlik alles probeer, van antibiotika tot verskillende medisyne. Ek het na laaste beroemde dokters gegaan vir laaste hoop. Hierdie metodes het natuurlik net 'n tydelike uitwerking. Psoriase het my lewe bly spook.

My dokter het my vertel dat psoriase my sekslewe beïnvloed. Die siekte kom voor by 90% van die mans en het verskriklike gevolge. Toe raak ek regtig bang. Ek is maar 40 jaar oud en is nog nie gereed om my sekslewe op hierdie ouderdom te beëindig nie. Met psoriase het gesinsprobleme begin, man en vrou weerspreek, verveeld met mekaar en ons het begin stry. Sy is jonger as ek, en ek kan nie kinders by haar hê nie. Ek was dus regtig bang dat sy my vir iemand anders sou oorlaat. En waarskynlik is dit omdat die rooi kolle op die liggaam nie sexy lyk nie en u fisiologie baie beïnvloed. Dit is my traagheid, maar dit is nie verkeerd nie. My huwelik is van hier af verbreek ...

Manuskin | medisyne vir ekseem

Manuskin is 'n wonderwerk in my lewe

U glo dit miskien nie, maar dit is 'n ware verhaal. Danksy Manuskin hou ek my gesin gelukkig en raak ek van die chroniese psoriase ontslae.

Manuskin | medisyne vir ekseem
Ek het die afgelope 8 jaar nie 'n normale vel gesien soos almal nie. Ek is gewoond aan hierdie borrels. En toe ek een oggend geen psoriase meer sien nie. Aanvanklik het ek regtig gedink dit is 'n droom, of miskien is ek nog besig om diep te slaap. Stel jou voor 'n man wat sy hele lewe in blase en skubberige kolle leef. En eendag het alles verdwyn. Ek het hardop geskree omdat ek my oë nie kon glo nie. My vrou was ook verbaas. Aangesien ek dit gebruik het Manuskin, dit laat my regtig meer verlief voel ...

Die vel word sag en al die simptome van psoriase begin verdwyn. Na 'n volledige behandelingsiklus (ongeveer 3 weke) het ek toetse geslaag om aan te toon dat die psoriase weg is! Dit het in die verlede gebeur toe ek met antibiotika behandel is, maar die psoriase het na 'n paar maande altyd teruggekom. Dit is meer as tien maande, die siekte het nog nie teruggekom nie

Die droom word na 8 jaar bewaarheid

Om eerlik te wees, ek kan nog steeds nie glo dat ek van psoriase ontslae geraak het nie. Alhoewel dit 'n redelik goedkoop produk is in vergelyking met die middels wat ek gebruik het.

Ek het hierdie room aanbeveel vir 'n aantal mense wat ook aan die psoriase ly. Hulle is genees. Daarom kan ek met vertroue sê dat ek nie net 'n geluk het nie, maar dat die room «Manuskin» 'n effektiewe genesende effek het. Laastens, ek beveel dit aan vir almal wat probleme het met psoriase.

Hier is my beeld nadat ek van die siekte herstel het:

Manuskin | medisyne vir ekseem
Met bestanddele 100% van natuurlike kruie soos knoffel, krisant, betelblaar, groen tee ... Manuskin spesialiseer in die behandeling van psoriase, ekseem, dermatitis. Die dwelm is heeltemal gesensor, veilig, veroorsaak glad nie irritasie en newe-effekte nie. Gemoedsrus wanneer almal gebruik!

Dit is ook baie maklik om te gebruik. Eerstens moet u die area van psoriase, ekseem ... met skoon water of soutoplossing skoonmaak en dan met 'n skoon lap droog maak. Volgende is om 'n voldoende hoeveelheid room aan te smeer op die vel wat behandel moet word. Masseer dan saggies vir 5-10 minute sodat voedingstowwe diep in die vel kan binnedring om effektief te wees! Gebruik 2 keer per dag: soggens en saans.

Deur hierdie verhaal hoop ek dat u 'n goeie medisyne is om psoriase te help. Waarvoor wag jy sonder om nou te bestel!

Vinnige aflewering:

  • Vietnam
  • Amptelike verteenwoordigers in die lande: Oekraïne, Belo-Rusland, Kazakstan, Georgië, Armenië, Letland, Litaue, Azerbeidjan, Estland, Spanje, Italië, Duitsland, UAE, Thailand, China, Moldawië, Portugal, Mexiko, Frankryk, Oesbekistan, Kirgisië.
Koop met een klik LEER MEER